Centar svih dešavanja se kretao između kaznenog prostora Vojvodine i sredine terena gde je dominirala izuzetno raspoložena Vesna Milivojević i koja je blagovremeno osujećivala svaki pokušaj domaćih igračica da se približe golu Milice Kostić.
U 30. minuti Tijana Matić ubacuje loptu u buket igračica, a Anđela Frajtović je glavom preusmerava u mrežu za 0:1.

Tek što je započelo drugo poluvreme Vesna Milivojević se probila kroz centar, majstorski proturila loptu do Anastasije Ćirić koja je loptu rutinski poslala u mrežu za 0:2. Nepunih pet minuta kasnije Anđela Frajtović se odlučuje na šut sa oko 30 metara od gola. Iznenađenje je potpuno i Spartak vodi sa 0:3.
U 57. minuti napucana lopta pogađa u ruku neku od Spartakovih igračica, a Milica Denda je sigurna sa bele tačke. Rezultat 1:3. Novi tračak nade domaćih igračica i igra ponovo dobija na žustrini.
Teče 67. minut. Vesna Milivojević započinje akciju, loptu preuzima Tijana Matić i nakon velemajstorskog driblinga loptu paralelno sa gol linijom upućuje do Aline Baka koja je siguran egzikutor iz neposredne blizine za 1:4.
U 85. minuti akcija ponovo kreće od Vesne Milivojević, lopta stiže do Krstine Tanasković, a ona je kao na tacni poslužuje Živani Stupar koja je snažnim poluvolejom lansira u mrežu za 1:5.
Domaće igračice su u 81. minuti imale idealnu priliku da ublaže poraz. Iz svog kaznenog prostora upućuju dugu loptu koja je preskočila onisku Saru Pavlović i daje priliku brzonogoj Nikolini Plavšić da sa nađe 1 na 1 sa Milicom Kostić, ali Vošina 11 nije bila precizna i lopta leti iznad gola.

 

STRELCI:

  • Anđela Frajtović, 30. i 52. minut
  • Anastasija Ćirić, 48. minut
  • Milica Denda, 57. minut (KU)
  • Alina Baka, 67. minut
  • Živana Stupar, 85. minut