Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv predstavio je petoricu igrača iz Omladinske škole koji su potpisali svoj prvi profesionalni ugovor. 

Svoje profesionalne ugovore potpisali su: David Stojanović, Luka Jančić, Ognjen Mažić, Srđan Hrstić i Ilija Miodragović  

Igrače je predstavio Vladimir Torbica – Ovo su momci koji su se u Omladinskoj školi istakli svojim radom, zalaganjem i igrama te smo sa njima potpisali profesionalne ugovore. Luka Jančić, igrač rođen 2002 godine igra na poziciji štopera, Ognjen Mažić rođen 2002 godine igra na poziciji desnog beka i štopera, David Stojanović je takođe 2002 godište i igra na poziciji štopera, Ilija Miodragović je godinu dana mlađi i igra na poziciji levog beka i Srđan Hrstić rođen 2003 godine koji igra na poziciji centralnog napadača. Sa njima smo potpisali višegodišnje profesionalne ugovore. Radi se o igračima koji su bili standardni u Omladinskoj ekipi i poneli najveći teret igranja u prošloj sezoni. Od njih očekujemo da budu standardni u seniorskoj ekipi Spartaka. 

Luka Jančić se zahvalio na poverenju – Četiri godine sam u klubu, igram na poziciji štopera. Zahvaljujem se što mi je Uprava pružila priliku da se dokažem i u seniorskom fudbalu. Na meni je sada da radim i čekam svoju priliku.

Levi bek Ilija Miodragović tri godine je član FK Spartak Ždrepčeva krv –  Zahvaljujem se klubu na ukazanom poverenju što su mi ponudili profesionalni ugovor, posle stipendisjkog. Pokušaću da opravdam to poverenje i što pre se nametnem Stručnom štabu. 

David Stojanović igra na poziciji štopera – Dolazim iz Paraćina a u klubu sam već tri godine. Zahvaljujem se na ukazanom povrenju. Nadam se da ću što pre opravdati povrenje, malo me je povreda omela u tome, ali očekujem da se što pre vratim na teren.  

Svoj prvi profesionalni ugovor potpisao je i Ognjen Mažić – Jedan od mojih ciljeva kada sam dolazio u Omladinsku školu je bio da potpišem profesionalni ugovor. To sam ostvario i sada je sve na meni da se nametnem kao standradni prvotimac.   

Jedini napadač među novim igračima je Srđan Hrstić – Zahvaljujem se na profesionalnom ugovoru, ovo je zamene motiv da radim još bolje i da svojim igrama opravdam ukazano poverenje.