Fudbalerke Spartaka pobedom protiv Sloge rezultatom 5:0 ,čvrsto drže prvu poziciju u play off-u sa 55 osvojena boda.

Sloga je u formaciji 5-4-1 prepustila Spartaku terensku inicijativu, a strogom markacijom pokušala da zadrži „golubice“ što dalje od svog gola. Ali to nije bilo moguće. U 8. minuti Milica Šarić servira loptu u peterac, a Alice Кusi je glavom sprovodi u mrežu. Sedam minuta kasnije ove dve igračice menjaju uloge. Alice Кusi asistira, a Milica Šarić je egzekutor. Rezultat 2:0 za Spartak. Treći gol postiže Tijana Filipović na asistenciju Anastasije Ćirić.

U drugom poluvremenu situacija je i dalje nepromenjena. Gošće ostaju sabijene u svom šesnaestercu, a „golubice“ kombinacijama traže put do njihove mreže. U 51. minuti ga pronalaze. Kristina Nađ asistira do Milice Šarić, a ova iz poluvoleja šuta i podiže rezultat na 4:0. Amerikanka Кerry Zerfoss poentira za 5:0 nakon prelepe „brazilske“ akcije koju su izvele Tijana Filipović i Anastasija Ćirić u 62. minuti.
Dvadeset minuta pre završetka utakmice Boris Arsić u igru uvodi dve mlade igračice, na čemu mu svakako treba čestitati, iako je bilo jasno da će izlaskom iz igre Molly Fiedler Spartakov centar biti znatno oslabljen. Tih dvadesetak minuta igračice Sloge su konačno došle „do vazduha“, pa čak i napravile nekoliko izleta na polovinu domaće ekipe.