SAOPŠTENJE GRADSKOG ODBORA SRPSKE NAPREDNE STRANKE – SUBOTICA

SAOPŠTENJE GRADSKOG ODBORA SRPSKE NAPREDNE STRANKE PRENOSIMO U CELOSTI

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Subotici pozdravlja odluku predsednika Aleksandra Vučića da mandatar nove Vlade Republike Srbije bude Ana Brnabić. Uvereni smo da će ona, kao i u prethodnom mandatu, okupiti kvalitetne kadrove, spremne da se suoče sa svim predstojećim izazovima i da vode Srbiju napred.
Subotica je imala tu čast da prethodna Vlada, kojom je predsedavala Ana Brnabić, obeleži godišnjicu svog rada upravo u našem gradu, 2018. godine. Prilikom poseta Subotici ona je iskazala veliko razumevanje za potrebe i planove subotičke lokalne samouprave, zainteresovana za mogućnosti unapređenja saradnje na svim poljima. Postignutim rezultatima koji su podigli životni standard građana na najbolji način kandidovala je sebe da joj bude poveren najodgovorniji zadatak.
Uvereni smo da će i u ovom mandatu Ana Brnabić biti jednako posvećena napretku Srbije. Subotička lokalna samouprava, koju predvode kadrovi Srpske napredne stranke, na čelu sa gradonačelnikom Stevanom Bakićem, biće mandatarki i njenom timu najpouzdaniji partner za realizaciju tekućih i pokretanja novih projekata na dobrobit svih građana Srbije.

Gradski odbor SNS Subotica