Od ponedeljka do petka na terenima u Dudovoj šumi održava se Međunarodni turnir za juniore i juniorke „Čikov memorijal“ na kojem će učešće uzeti 32 devojčice i isti broj dečaka. Čikov memorijal u kalendaru Srbije nalazi se već 35 godina a poseta istom kao i broj prijavljenih igrača u skladu je sa epidemiološkim uslovima.  Turnir je zbog lošeg vremena počeo u ponedeljak nešto kasnije dok je finale predviđeno za petak odnosno u subotu. 

Od dečaka Spartak predstavlja mlada nada Mateja Gojković dok će od devojčica na turniru igrati Teodora Budimir,  Lana Virc,  Anja Pisar – rekao je Tibor Demeter direktor turnira dodajući da od takmičara očekuju solidan rezultat dok bi ulazak u polufinale bio idealan rezultat. Učesnici na turniru su iz Nemačke, Mađarske, Makedonije, Rumunije, Slovenije, Švedske, Litvanije, Italije, Izraela, Estonije i Rusije.

Teniserka Spartaka Teodora Budimir odmerila je prvog dana snage sa takmičarkom iz Izraela  dok će joj pobeda doneti igru sa prvim nosiocem turnira. Teodora je na Republičkom takmičenju osvojila je prvo kolo dok je drugo kolo opravdano izostalo, zbog priprema za prijemni ispit.