Kao što se i očekivalo, tvrda i teška utakmica.Fudbaleri Bačke u subotu, 24.04 kao domaćini nisu uspeli da iznenade ekipu Mladosti. Sudija je doprineo svojim strogim nastupom i pokazivanjem dva crvena kartona za Bačku, da rasprši šanse za osvajanje makar boda za ekipu Bačke.

FK BAČKA 1901

 Bačka je u prvom poluvremenu ofanzivnija ali bez prave prilike za gol. Oko 30’ nervoza se uvukla među domaće igrače, čemu je doprineo svojim čudnim odlukama sudija Mrđa. Sudijskom neujednačenom kriterijumu podlegao je iskusni kapiten Anđić, koji u kratkom roku dobija dva žuta kartona i u 39’ mora u svlačionicu… Uspevala je Bačka da uspešno parira novosađanima i u nastavku utakmice, čak su crveno beli nakon kornera u 68’ pogodili prečku. No, nakon toga gosti u 72’ upućuju prvi direktan udarac na gol i Divac sjajnim golom dovodi Mladost u vođstvo.Ubrzo potom u 74’ Sudija Mrđa pokazuje direktan crveni karton jednom od najboljih igrača u redovima domaćina, Simiću. Ni tada Bačka ne posustaje i dalje održava terensku ravnotežu. Na žalost sa dva igrača manjka protiv lidera nije sa moglo. Ovaj meč će rezultatski brzo pasti u zaborav, što za suđenje ne možemo reći.

Bačka 1901 – Mladost 0:2 (0:0)

Stadion kraj somborske kapije; igrano bez prisustva publike; sudija; Neđo Mrđa pomoćnici: Slobodan Petrović i Vuk Dobričić; četvrti sudija: Dejan Petrović; delegat: Tomislav Savić; strelci:0:1 Divac 72’,0:2Radović 90+2’ žk:Anđić,Krmar,Bjedov,Žiža,(Bačka);Divac,Gojković,(Ml.) ck:Simić 73’,Anđić 39’ (Bačka)drugi žuti;

Bačka:Stajković(46’Ćuruvija), Ćulibrk(84’Kostić), Lončar, Bjedov, Mezei, Žiža, Simić, Anđić, Glišović, Krmar(59’Provči), Kežman(46’Đurović). Trener: Predrag Pejović.

Mladost:Dražić, Jovanović, Babić, Asani(63’Radović), Gojković(82’Švonja), Renić, Jelić, Popović, Spasić(69’Jovanić) , Divac, Stanić(46’Vukaljević). Tener: Saša Filipović.