U subotu, 24. jula i nedelju 25. jula na platou ispred Gradske kuće u Subotici, organizovan je humanitarni bazar za Milu Mikulić. Za ova dva dana Subotičani su pokazali ogromnu humanost i prikupili 374.450,00 dinara i 85 evra a zahvaljujući administratorima i članovima grupa na fejsbuku „Naše malo nekome je sve“ i „FB-pijaca“.

Mila Mikulić ima 4 godine i boluje od spinalne atrofije mišića tip 2 a sredsva su joj potrebna za banjsko lečenje, dodatke za aparat za disanje kao i potrebne filtere za isti.  Zatečen sam koliko je ljudi izašlo kao i sa prikupljenim sredstvima – rekao je otac male Mile i zahvalio se administratorima grupe koji su danonoćno radili kako bi prikupili novac za aparat za iskašljavanje koji je Mili bio preko potreban. Preko raznih humanitarnih akcija, administratori fejsbuk grupa „naše malo nekome je sve“ i „FB pijaca“ prikupili su oko 700 hiljada dinara i sa tim sredstvima Mili je kupljen aparat za iskašljavanje u vrednosti od 514 hiljada dinara. Preostali deo sredstava uplatio je Grad od kojih će se Mili kupiti invalidska kolica i potrebna pomagala.

Grad Subotica je i ranije, u  nekoliko navrata, sarađivao sa ovim plemenitim damama – rekao je Sava Stambolić ispred Gradonačelnika i Grada Subotice, dodajući da je preko Fondacije za lečenje teško obolele dece uplaćeno 200.000 dinara od čega će se za Milu kupiti potrebna pomagala i invalidska kolica.

Grad će nastaviti kroz Fondaciju da podržava malu Milu i ostalu decu kojima je pomoć potrebna i pozivamo sve roditelje koji imaju problem gde je potrebna posebna pomoć da se obrate Fondaciji kako bi se našlo rešenje. Sredstva postoje a mi ćemo gledati da ih iz godine u godinu kroz budžet povećavamo – kaže Stambolić. Mala Mila je član fondacije budi Human pod rednim brojem 1073 .