Selekcija U8 je ,u subotu ,23.10. putovala u Beograd na turnir prvenstva Srbije „Liga Buducih Sampiona“ na kojem je ukrstila palice za jos pet klubova (Vojvodina, NS Stars, Marbo, Red Team i Crvena Zvezda) i zabelezila zaista odlicne rezultate (3 pobede i 2 neresene utakmice). Za ovu izuzetno mladu i poprilicno neiskusnu ekipu, oni su prevazisli sva klubska ocekivanja. 

Nastupili su: Katona Sanja, Brestovac Tara, Kovac Mark, Vidakovic Aleksa, Marko Mateo, Pijovic Aleksa, Vojnak Filip, Ivankovic Marijan, Kesejic Matej, Milovanovic Lav i Palibrkic Aleksa. Vodja ekipe: Kovac Norbert.

Selekcija U10 je u nedelju 24.10. imala svoj nastup u novosadskom SPENS-u, takodje na turniru u sklopu sampionata Srbije „Liga Buducih Sampiona“ koju organizuje SHLS. Ukupno sest ekipa je igralo po principu „svako sa svakim“ i suboticka ekipa je pokazala zavidan nivo  kroz postignute rezultate protiv NS Stars, Vojvodine, Marba, Crvene Zvezde i Partizana, sa ukupno 3 pobede i po jednim porazom i neresenim ishodom. Ova grupa decaka i devojcica vec sad odlicno razume hokej i odradjuje svoje zadatke u postavci igre.

Nastupili su: Katona Sanja, Sabic Iva, Simic Ljubinka, Kovac Nina, Mandic Marta, Lakicevic Vidak, Maravic Stefan, Kopunovic Oleg, Kujundzic Andrej, Tikvicki David, Dakic Stefan, Kostic Vuk i Simic Milutin. Vodje ekipe: Kovac Norbert i Dakic Srdjan.

Selekcija U12 je u nedelju 24.10. imala nastup u „B“prvenstvu Madjarske gde HK Spartak nastupa u fuziji sa HC Kiskoros. Utakmica se igrala u Segedinu, protiv domacina, u svojevrsnom regionalnom derbiju, u kojem je HK Spartak/Kiskoros pobedio.

HC Szeged – HK Spartak/Kiskoros 6:9 (1:3 2:3 3:3)   

Za zajednicku ekipu od dece iz Subotice su nastupili: Ponjavic Andrija, Popov Novak, Andjelkovic Luka, Mandic Antonija, Mandic Petar, Lukic Dunja , Kesejic Ivan i Blazic Teodor. Trener: Jaramazovic Zoran.

Selekcija Seniora HK Spartak je krenula sa svojim ovogodisnjem takmicenjem u sklopu otvorenog prvenstva BIH, sa prvim gostovanjem u Sarajavu gde su za tri dana odigrali isto toliko utakmica protiv domacih ekipa HK Medvjedi i HK Vukovi. Postignuti su sledeci rezultati:

Petak 22.10. HK Medvjedi – HK Spartak 5:6 (1:2 4:0 0:3 0:1) *posle produzetaka

Subota 23.10. HK Vukovi – HK Spartak 5:6 (1:2 2:3 2:1)

Nedelja 24.10. HK Medvjedi – HK Spartak 6:2 (2:0 1:1 3:0)

HK Spartak je bio veoma podmladjen, sa cak 7 igraca iz selekcija U16 i U18, ali je ove sezone jedan od akcenata stavljen i na dodatno angazovanje i nastupe seniorske ekipe, bez preteranog imperativa rezultata, vec aktiviranje suboticke dece i momaka, da imaju ekstra motiv i zelju da treniraju. U ove tri utakmice momci su pokazali visok nivo borbenost i predanost plavo-belom dresu, odigrali na svezinu, poprilicno iskusno za svoj prosek godina, pokazali karakter i ostvarili i vise nego lepe rezultate. Sledeci nastup ih ocekuje takodje u Sarajevu od 19-21.11.2021., dok ce ekipe iz BIH gostovati na utakmicama u Subotici tokom decembra/januara/februara, kada se nadamo da ce na Gradskom klizalistu biti postavljena ledena ploca.

Za seniore HK Spartak su nastupili: Vidakovic Igor, Peter Alen, Kojic Milos, Tancos Tamas, Losonci Adam, Katancic Denis, Vucinic Vasilije, Kis Matej, Sandor Zolt, Sandor David, Nesic Mate, Stafeev Semen, Kuntic David i Peceric Slaven. Trener: Brestovac Uros.