Prethodni vikend od 19-21.11.2021. (petak-nedelja) seniori HK Spartak su gostovali u Sarajevu/BIH gde ove sezone nastupaju u sklopu Otvorenog prvenstva BIH, na utakmicama od 4-6.kola, i gde su ostvarili maksimalni učinak od tri pobede u isto toliko utakmica. Prethodno gostovanje je bilo od 22-24.10.2021. kada su ostvarene 2 pobede (od toga jedna u regularnom delu i jedna posle produzetaka) i jedan poraz. Seniorska ekipa HK Spartak je ukomponovana sa nekoliko veoma mladih momaka, koji su tek počeli da se kale u odraslom hokeju i koji predstavljaju budućnost ovog sporta u našem gradu. Prilikom gostovanja prethodnog vikenda naša ekipa je bila dodatno pojačana i sa tri igrača iz Budimpešte, koji su svojim iskustvom i znanjem uneli dodatnu dozu sigurnosti u Spartakovu igru i nastupe.

Petak 19.11.  HK Vukovi/Sarajevo – HK Spartak 2:7 (0:1 2:5 0:1)

Subota 20.11. HK Medvjedi/Sarajevo – HK Spartak 4:8 (1:3 3:3 0:2)

Nedelja 21.11. HK Vukovi/Sarajevo – HK Spartak 3:9 (1:3 0:2 2:4)

Za seniore HK Spartak na oba gostovanja su nastupili: Vidaković Igor, Sudarević Luka, Kojić Miloš, Lošonci Adam, Tancoš Tamaš, Katančić Denis, Đorđević Aleksandar, Kiš Matej, Cindel Norbert, Okulić Slobodan, Kuntić David, Agić Miloš, Vukelić Filip, Stafeev Semen, Šandor Žolt, Šandor David, Nešić Mate, Vučinić Vasilije, Pećerić Slaven, Peter Alen (kapiten ekipe) i Kis Balazs, Damo Asztalos, Harmathy Zsolt.  Trener: Brestovac Uroš

U naredna tri meseca, tokom kojih će biti postavljena ledena ploča u Subotici će biti uzvraćeno gostovanje ekipa iz BIH, a prvi takav zakazani susreti će biti 18. i 19.12. Vs HK Vukovi na Gradskom klizalištu.

Prethodni vikend je bio aktivan i za naše selekcije U12 i U14 koje nastupaju u prvenstvu Mađarske u fuziji sa HC Kiskoros. Mlađa selekcija U12 pretrpela minimalni poraz u Budimpešti od HC Vasas sa 5:6, dok je selekcija U14 u Budimpešti odnela zasluženu pobedu rezultatom 7:1 isto protiv HC Vasas.

Predstojeći vikend pred nama će takođe biti ispunjen ativnostima i nastupima Spartakovih selekcija, te tako veterani učestvuju na tradicionalnom trodnevnom turniru u Novom Sadu, selekcija U18 ima turnir/utakmice u Budimpešti, selekcija U14 igra protiv KSI u Dunaujvarosu, U12 nastupa u Erdu, dok ekipa U10 uzima učešće na turniru „A“ kategorije u Segedinu. Igrači selekcije U8 i igrači U10 koji ne budu u sastavu za turnir će u subotu prepodne ići na dvočasovni trening na ledu u Kiškoroš, kako bi što spremnije dočekali svoje predstojeće takmičarske izazove.