U septembru Klub putnika Fondacije “Danilo Kiš” vodi nas kroz turističke regione Srbije.

Ova godina je idealna da obiđete lepote naše zemlje i da doživite Srbiju očima turiste. Srbija ima mnogo skrivenih detalja koji su vredni posete i koji predstavljaju naše prirodno i kulturno-istorijsko blago.

Naš sugrađanin Nemanja Mutić će nam uz priču i fotografije opisati turističke regione Srbije poput Šumadije, Đerdapske klisure, vojvođanskih tura, specijalnih rezervata prirode i nacionalne parkove. Nemanja će davati savete kako da napravite svoje putovanje, na šta treba obratiti pažnju i koje lokalitete ne smete propustiti.

Gost predavač Kluba putnika Nemanja Mutić je diplomirani turizmolog, autor YouTube kanala “Putopisi” (gde objavljuje dokumentarce o svojim putovanjima), predavač na radionicama i obukama na temu turizma i višegodišnji turistički vodič. Nemanja je živeo i radio u zemljama Evrope, Azije i Afrike. Zaljubljenik je u avanture i promoter neklasičnih putovanja.

Susret avanturista i ljubitelja putovanja održaće se u četvrtak, 24. septembra 2020. godine, sa početkom u 19.30 časova u Fondaciji „Danilo Kiš“.

VAŽNA NAPOMENA:

Zbog poštovanja mera prevencije i zaštite od korona virusa ograničen je broj sedišta. Stoga molimo sve zainteresovane da svoj dolazak OBAVEZNO prijave na mejl: [email protected] najkasnije do srede, 23. septembra 2020. godine. Samo osobe koje su se prethodno prijavile na mejl Fondacije i primile mejl potvrde moći će da prisustvuju predavanju.

Molimo takođe sve posetioce da ponesu zaštitne maske sa sobom. NOŠENJE ZAŠTITNIH MASKI NA LICIMA TOKOM PREDAVANJA JE OBAVEZNO. Samo posetioci koji nose zaštitne maske na licima moći će da prisustvuju predavanju.

Ulaz je slobodan.