Fudbalerke ŽFK Spartak još jednom su na terenu pokazale su svoju dominaciju na terenu i osvajanjem duple krune u takmičarskoj sezoni 2020/2021. godine. Naime, u finalu KUP-a Srbije fudbalerke Spartaka rezultatom 3: 1  porazile su, u gostima fudbalerke Mašinca iz Niša. Prvi gol za Spartak daje Stupar u 7.  minutu dok autogolom Violete Slović, u 18. minutu, u jednom momentu dolazi do izjednačenja da bi u 33. i 35. minutu fudbarke Spartaka Filipović i Stupar dale još dva gola.Subotica je fudbalerkama Spartaka juče organizovala doček u centru grada da bi prethodno kroz grad prodefilovale u kočijama. Članica Gradskog veća zadužena za oblast sporta i omladine Nataša Aleksić dočekala je fudbalerke i čestitala im na velikom uspehu.

Imala sam priliku da ispratim polufinale Kupa i sinoć finale i one su stvarno sjajne.  Na početku utakmice uvek postoji mali strah kako će to da krene ali već posle 15 minuta one nas uvere da smo stvarno došli da gledamo jedan lep fudbal i da uživamo – rekla je Aleksić dodajući da je defile sa kočijama upravo jedan mali poklon , mali znak pažnje za njih, za sve ono što rade na promociji našeg grada, na promociji svog kluba. Fudbalerke Spartaka bile su vidno oduševljene priređenim dočekom i defileom kroz Grad.  

Mislili smo da smo imali spektakularnu proslavu na Gradskom stadionu a ovo danas je iznad naših očekivanja. Hvala Gradonačelniku Subotice na ovakvom dočeku i što je uspeo da svima nama zabeleži u sećanju ovaj dan. Ovaj dan je poseban i poseban je trenutak kada vas pozdravi subotička publika i raduje se sa vama – rekla je  kapiten ŽFK Spartak, Violeta Slović dodajući da su oduševljene reakcijom Subotičana koji su im tokom defilea mahali i pozdravljali ih što im kako kaže samo daje vetar u leđa da naprave istorijski uspeh za ovaj grad i uđu u grupnu fazi Lige šampiona.