Fondacija „Danilo Kiš“ poziva sve mlade na Online radionice soft skills veština, koje će biti održane tokom avgusta meseca preko Zoom-a. Svake srede u avgustu, počevši od 5. avgusta 2020. godine, sa početkom u 18 sati, imaćete priliku da učestvujete u online zoom radionicama na različite teme. Nije neophodno kontinuirano praćenje svih radionica, možete da učestvujete i samo u pojedinačnim radionicama, koje ćete odabrati u skladu sa svojim interesovanjima.

Učićete o tome kako da utvrđujete prioritete, planirate i organizujete svoje vreme sa minimalnom prokrastinacijom, zatim kako da pobošljate svoje komunikacione veštine i da razvijete neke nove, kako da se profesionalno orijentišete i da planirate svoju karijeru, a da bi to sve postigli, treba da napišete kvalitetan CV i motivaciono pismo bez kojeg danas nema kontakta sa budućim poslodavcem.

Radionice vodi Novak Stanišić, master-pedagog, asistent u programima omladinskog rada i koordinator Infopolis omladinskog info centra iz Novog Sada.

Da biste učestvovali, potrebno je:

– da imate instaliranu Zoom aplikaciju na svom desktop računaru/ laptopu/ mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju. Aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku: https://zoom.us/download;

– da svoje učešće prijavite na e-mail: [email protected] Po prijemu vaše prijave, poslaćemo vam Zoom link, kojem bi trebalo da pristupite 15-tak minuta pre radionice.

Teme radionica: 

  1. avgust, 18h: “Upravljanje vremenom”
  2. avgust, 18h: “Komunikacija i veštine potrebne za kvalitetnu komunikaciju”
  3. avgust,18h: “Profesionalna orijentacija i karijerno savetovanje”
  4. avgust,18h: “Pisanje CV-a i motivacionog pisma

Učešće je besplatno.